Spring naar hoofd-inhoud

Accountancy

Een goede financiële administratie helpt u bij het leiden van uw bedrijf. Daarnaast is deze van belang in de communicatie met andere partijen. Denkt u hierbij aan instanties als banken, kredietverstrekkers of fiscus.

Financiële administratie en meer

Uw financiële administratie kan door een van onze medewerkers worden verzorgd of door iemand van uw eigen organisatie, waarbij wij dan zorg dragen voor ondersteuning en begeleiding. Dit kan bij ons op kantoor, maar ook bij u op locatie. Bel of mail ons voor een afspraak zodat we samen kunnen kijken welke vorm het beste bij u en uw onderneming past.

Voorbeelden van taken die wij voor u kunnen uitvoeren:

  • verwerking van kas / bank / giro, inkoop- en verkoop mutaties eventueel middels bankkoppeling en een scan- en herkensysteem
  • controle op de door uzelf verzorgde administratie
  • BTW aangifte
  • debiteurenbewaking
  • crediteurenbeheer inclusief het opstellen van betalingsoverzichten
  • het opstellen van periodieke overzichten eventueel digitaal middels een managementmonitor
  • liquiditeitsberekeningen.

Accountancy en meer

Als AA accountants staan we u graag bij op diverse terreinen van uw bedrijfsvoering. We zijn daarbij gespecialiseerd in diverse vakgebieden. Als eerste is er uiteraard het samenstellen en controleren van jaarrekeningen. De jaarrekening is het financiële eindverslag van uw bedrijf. Maar wat zegt een jaarrekening over de ontwikkeling van uw bedrijf?

 

Wilt u helder inzicht in uw financiële administratie en een begrijpelijke jaarrekening? Bij De Smet Accountants en Adviseurs wordt de jaarrekening besproken zodat u weet hoe u het financiële eindverslag moet lezen. En hoe u termen van de jaarrekening zoals materiële vaste activa, boekwaarde, winst- en verliesrekening moet interpreteren.

 

De Smet Accountants en Adviseurs is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Deze organisatie ziet erop toe dat de accountant kwaliteit blijft leveren. Dit doet de NBA door het verplicht stellen van Permanente Educatie en door middel van het toetsen van alle accountantskantoren in Nederland. Kortom … als u kiest voor De Smet Accountants en Adviseurs, dan kiest u dus voor gewaarborgde kwaliteit. Met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak helpen wij u graag zodat u tijd heeft om te doen waar u goed in bent: ondernemen!