Spring naar hoofd-inhoud

Belastingadvies

Goed advies in belastingzaken is veel waard. Want al komt niemand onder de belastingplicht uit, u wilt ook op dit terrein uw kansen en mogelijkheden benutten. Daarbij staan wij u graag terzijde. Onze fiscalisten hebben een adviserende en een uitvoerende taak.

Uitvoerende taak

De uitvoerende taak betreft allereerst het samenstellen van de belastingaangiften. We kunnen de diverse soorten aangiften verzorgen:

  • inkomstenbelasting
  • loonbelasting
  • vennootschapsbelasting
  • omzetbelasting
  • schenkings- en successierecht

 

Tevens verzorgen wij Aangiften in België als Personenbelasting en omzetbelasting.

Daarnaast omvat het uitvoerend traject het controleren van aanslagen, het indienen van bezwaar- en beroepschriften en het optreden als contactpersoon voor de belastingdienst.

Adviserende taak

De adviserende taak omvat het in kaart brengen van de fiscale situatie, het onderzoeken van de mogelijkheden. We adviseren u bij de keuze en begeleiden u bij het uitwerken ervan.

Daarnaast kunnen we u adviseren op andere gebieden waarbij de fiscus een rol speelt. Onze advisering loopt uiteen van ondernemingsvraagstukken zoals de keuze van de optimale rechtsvorm voor uw bedrijf tot een particulier advies. Bij dit laatste kunt u denken aan bijvoorbeeld financiële  planning of de advisering omtrent grensarbeid.

In belastingzaken vinden we het belangrijk om naast u te staan. We zetten onze expertise graag in om met u tot de beste beslissingen te komen.