Spring naar hoofd-inhoud

Over ons

Een kantoor waar persoonlijkheid hoog in het vaandel staat

Duidelijk en laagdrempelig

We besteden veel tijd aan begeleiding en persoonlijke aandacht. Want duidelijkheid is belangrijk. Alleen op basis van heldere informatie kunt u de juiste beslissingen nemen. Daarbij willen we laagdrempelig zijn en hechten we belang aan een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bij ons geen “uurtje-factuurtje” mentaliteit.

Historie

In 1972 begon Walter de Smet uit Koewacht een boekhouding- en administratiekantoor in Hulst. Walter was afkomstig uit de vlasnijverheid maar had zich inmiddels geschoold op het gebied van boekhouden en accountancy.

Het eerste kantoor stond aan de Grote Bagijnestraat. In 1974 verhuisde het bedrijf naar het Godsplein. Op deze locatie zou het kantoor een flinke periode gevestigd blijven. In 1989 studeerde Walters zoon Berthil af als accountant en kwam hij het team versterken.

In het jaar 2000 werd het perceel aan de Absdaalseweg aangekocht. Op deze locatie werd in augustus 2001 ons huidige kantoorpand geopend.

De afgelopen jaren is het kantoor enorm gegroeid en inmiddels is het team uitgegroeid tot 19 personen.

Per 1 januari 2012 is Maarten van Goethem benoemd tot (mede-)vennoot van de maatschap en  vormt hij samen met het ondernemerskoppel Berthil de Smet en Renate de Smet-Joldersma de directie.